автокъщи = измами : Автокъщи и Чейндж бюра

автокъщи = измами

Тук всеки знае как може да бъде прекаран. Но въпреки това измамите са ежедневие. Кажете къде и как са ви измамили. Нека не страдат други хора.

автокъщи = измами

Мнениеот bibeka на Сря Окт 08, 2008 1:58 pm

Хич не си копувайте от тези места, ако нямате познат човек. Да не си загубите таркалетата и да изпаднете през подовете.
bibeka

Re: автокъщи = измами

Мнениеот mitencety на Сря Окт 08, 2008 2:05 pm

а знаете ли за най-новия трик в автокъщите?отивате вие в автокъщата гледате доста прилични коли на доста прилични цени..до тук нищо нередно и тук идва уловката когато се позаинтересувате от колата изведнъж се оказва че това не е цената на колата а това е само първоначална вноска и после има още за доплащане,което ви отказва почти моментално..бива ли такова нещо???
mitencety

Мнениеот katerina на Нед Окт 12, 2008 6:57 pm

Be te tam sa ot mo6enik nagore. Sestrami si kupi kola i na vtoria den stana iasno, 4e e kradena, dobre 4e ne be6e platila cialata suma i 4e gi dostra6a da ne varnat parite. Pak i samo daraci razni prodavat. To ne e li si novo...
katerina

Мнениеот Ovena на Пон Окт 13, 2008 1:04 pm

Има свясни коли и по автокъщите. Като решиш да я вземаш, трябва пълна диагностика,ама и българина стиснат. За това се пробутват и боклуците. 2 коли съм взел и двете читави.
Ovena

Мнениеот mitencety на Пет Окт 17, 2008 9:37 am

късметлия... :D
mitencety

Мнениеот preeban dedo на Съб Окт 18, 2008 4:14 pm

Що бе, и аз си купих кола от автокъща и съм доволен. Вярно, че е на 3 години, но си направих диагностика, водих майстор с мен. Това пък ми струва маса пари, ама като почнеш да купуваш кола трябва веднага да почнеш да мислиш как ще я продаваш. То като жената, щом я вземеш, почваш да се чудиш как да се отървеш от нея.
preeban dedo

Мнениеот bibeka на Пон Окт 20, 2008 2:38 pm

Диагностика добре ама като купуваш скъпа кола. Пък иначе взимаш някои дарак за 3-4 хиляди лева и каква диагностика да му правиш.
bibeka

Мнениеот mitencety на Вто Окт 21, 2008 11:58 am

и как да я продадеш после ти я купуваш за 3000-4000 на 10 години кола,колко трябва да я караш,4е да можеш после да я препродадеш??
mitencety

Мнениеот elena на Вто Окт 21, 2008 12:22 pm

а брат ми има намерението да си купува такава кола и се опитвам да го разубедя но той си знае неговата и най-вероятно ще си разбие главата ама..какво да направя..
elena

Мнениеот vlgeorgieva на Чет Юли 16, 2009 4:22 pm

Здравейте хора, немога да ви препоръчам автокъща, но мога да ви кажа от коя да не си взимате НИЩО ... Става въпрос за автокъща... ИНТОП ....през тази фирма минава продажбата имат автокъща на горубляне и младост зад залата ... искам да ви кажа, че купих кола от тях и ми излезе солено .... те са страшни измамници един младеж и един дъртак просто ако ги видите бягайте много надалеч ... на мен ми се счупи скоростния лост и отделно трябва да се смени целия компресор на климатика, а те казаха че само с фреон трябва да се напълни .... просто това можеби са най- малките проблеми покрай нея ...
vlgeorgieva

Следваща

Назад към Автокъщи и Чейндж бюра