Гранд хотел "Варна" : Други в сферата на обслужването

Гранд хотел "Варна"

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

Гранд хотел "Варна"

Мнениеот Monna на Сря Юли 21, 2010 5:17 am

Ако искате да си скъсате нервите, вместо да си починете, идете на този хотел и си платете ол инклузив! Никога повече кракът ми няма да стъпи там. То дето е пълно с румънци, това си е друг проблем, но персонала не си върши работата въобще. Нитов хотела, нито в ресторанта, нито по плажа. Никакъв ред. Ама, че ти влизали чадъри в таксата, дигат рамене и нищо. Разбирам чадърите да са заети от хора от хотела с гривни, ами то няма гривна , няма дявол. Питам спасителя защо ги пускат - единият поне каза, че това не му е задължение, а другия ми отговаря "Аз да не съм чадържия!" Ами все някой трябва да е чадържия, щом плажът е пълен с хора без гривни, които си седят по чадърчетата без да плащат. Даже и в ресторанта ги имаше и никой не контролира това.
Приятелката ми си даде детето в детския кът, никой не гледа какво правят децата. Напускали майки, те гледат децата си и естествено, блъскат децата които са сами, вземат им играчките да ги дадат на своите. Какво правят тези дебели румънки там, никой не можа да каже. Навсякъде детските кътове са само за деца, а не за баби и майки.
Няма да стъпя повече там! Затова българите ще ходим по чужбина да почиваме и ще си даваме парите там! Какво питат все защо българинът почивал в чужбина - е затова е!!! :evil:
Monna

Назад към Други в сферата на обслужването