Новогодишни намаления - трици : Магазини

Новогодишни намаления - трици

Некачествени стоки. Стоки с изтекъл срок на годност. Ненормално отношение на служители или охрана.

Новогодишни намаления - трици

Мнениеот Monna на Съб Дек 06, 2008 1:47 pm

Има ли при вас намаления? В нашия квартал всичко поскъпва, ама нагло, нагло. Снощи се прибирам и влизам в Дом на обувката, то един дом, ама така му е името. Харесах едни обувки - 82 лева, нямах толкова пари в мен и реших да си ги взема днес. Икакво си мислите- 102 станали от снощи до сега. Отказах се повече от яд, няма да ме бутнат тези 20 лева, но няма пък да ги дам. По витрините с големи букви написано Коледно намаление. И това се яви намаление с 30%представяте ли си. Миналата одина бях в чужбина малко преди Коледаколко работи си домъкнах за 200евро но хората наистина бяха направили намаления. То и яденето ще поскъпне коледно. Гледам едни китайски играчки на страшни цени -пак коледни.УжаССССССССССССССС!
Monna

Re: Новогодишни намаления - трици

Мнениеот fifi на Чет Апр 09, 2009 9:44 am

И аз имах подобна ситуация само че не покрай празниците ами имаше някакво сезонно намаление. Та случая беше харесах си една чанта 45 лева. :shock: ама пък ми хареса нямах парички на момента и си викам айде другата седмица, отиваме с мойта приятелка и гледаме няккаво намаление още някакви проценти и аз си викам ей сега удари 6-ца от тото-то. ама какво се оказа чантата беше 65 лева от цена да речем 80 лв. и така уцелих егати намалението и си останах без чанта. :cry:
fifi

Назад към Магазини