епилатор Braun : Магазини

епилатор Braun

Некачествени стоки. Стоки с изтекъл срок на годност. Ненормално отношение на служители или охрана.

епилатор Braun

Мнениеот nana на Вто Юни 09, 2009 12:31 pm

Да ви разкажа какво ми се случи.Преди 2 седмици си закупих чисто нов епилатор последен писък на Braun за 135лв от Технополис платих в кеш има си гаранция 2 години ..до тук всичко добре, но ползвайки го 2 седмици през ден установявам че съм си закупила самобръсначкa. :cry: :cry: :cry: Оказва се че самият уред е дефектен и не скубе космите, а ги къса в резултат на което те растат през ден.Отидох във въпросният магазин Технополис откъдето управителят който наричаха Пацо/ консултантките там имам предвид/ се държа страшно арогантно обвини ме в спекулация и ме убеждаваше че уреда работи и съм нямяла никакво основание, след което ме прати в сервиза , взеха уреда и след 6 часа въпросният сервиз ми позвъня с отговор че всичко е наред с уреда и мога да си го взема. :o :o Та аз не съм казвала че не работи да работи бръмчи както трябва но НЕ ВЪРШИ РАБОТА КАЧЕСТВЕНО ....СТАВА ДУМА ЗА ДЕФЕКТЕН УРЕД. Отидох на другия ден да си взема уреда поисках телефона на сервиза на който аз се обадих разбира се поисках да говоря с техниците подписали протокола .Оказа се че единят техник не работи в този офис а другият е в отпуск. :shock: :shock: :shock: :shock: Свързах се с едното лице а той не пожела да говори с мен направо даде слушалката на трето лице. Което лице ми обясни че те били издали протокол на който пишело че уреда няма дефект и ми каза да се обадя в представителството на Braun за България. Обяснете ми това не е ли АБСУРД.Отказаха категорично да ми го заменят като се измъкват със становището на сервиза че работел и бил в изправност. Е как за 6 часа този сервиз разбра че този епилатор не скубе а къса космите ,,,като на мен ми трябваха 2 седмици да се убедя в това че е така. :?: :?: ИМА ЛИ ИНСТАНЦИЯ КОЯТО ДА ЗАЩИТАВА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ ТЕЗИ .....ШИКАЛКИ
nana

Re: епилатор Braun

Мнениеот elena на Чет Юли 02, 2009 9:09 am

Моя колежка си купи микровълнова печка също от технополис по миналата седмица. В сряда вечерта пробва грила на печката - оказва се, че той не само не работи, а и пуши заплашително и мирише на изгоряла пластмаса. На следващия ден - четвъртък се обади в Технополис. От там й обясниха, че три дена от покупката са минали и няма право на рекламация - да се обърне към, сервиза за гаранционна поддръжка. За късмет бях чела новия закон, чух разговора и й дадох съвета да прегледа някои членове. Както и да се обади в КТЗП - от там й обясниха каквото и аз й казах : има 2 години да предяви рекламация за дефект, като търговецът е длъжен да я приеме, да я запише в книгата за рекламации, а не да я праща към сервиза. Тя се обади отново в Технополис - от там отново се опряха на отменения член за трите дена след покупката. Но този път тя бе категорична с цитати на закона и думи от Комисията - което явно ги сепна и те я приеха (след трето обаждане, което се наложи от тяхното искане да се консултират с управитея). Не съм присъствала там (слушах само разговорите по телефона), но се оказало, че няколко печки са правели същото - грилът е пушел вместо да пече. От там се извинили, намерили такава, която работи, и й обяснили, че те до сега не знаели за този нов закон. След седмица се оказа, че и тази печка имала дефект. Тя отново отишла в Технополис, където отново й обяснили, че няма такъв закон. След настояване й сменили печката с друга марка срещу доплащане, с което нейната одиеся с Технополис приключи.
elena

Re: епилатор Braun

Мнениеот elena на Чет Авг 06, 2009 8:40 am

Закупих си GPS навигациона система Prestigio GEOVISION 450 от Tехнополис. В сайта им, на ето този линк http://www.technopolis.bg/product.php?pid=185може да се види каквк включва комплекта, а именно: 4.3” TFT touch-screen екран Гласова навигация и меню на 30 езика вкл. български On line поддръжка (updates, upgrades) Детайлни карти на цяла Европа и BG 8 GB (SD card), Bluetooth Li-ion батерия, стойка зa автомобил Зарядно за автомобил, USB кабел Гаранция: 24 месеца Не получих USB кабел - нямало такъв в пакета, а написаното в сайта не знам къде остава! На въпроса ми картата 8 Gb ли е ми отговориха, че е 2 Gb. Попитах за промяна в цената - би трябвало да има, при положение, че обявената стока и продаваната ми в този момент стока се различаваха от обявеното - уви, цената отново си бе 319 лева. Продавач-консултантката се опита да ме убеди, че не чета правилно цифрите и в сайта им е обявено не 8 gb карта и че не е описано съдържанието на кутийката с GPS приемника, тоест USB кабел няма. Е, моля да проверите какво пише в сайта им, защото не нося очила и съм психически здрава, тоест нямам видения, а ето колко дни вече след като закупих GPS'а информацията им не е коригирана! Навигационната система ми бе необходима спешно, поради което си я закупих, дори без USB кабел и с 2 Gb карта. Да не говоря за некомпетентността на момиченцето, което бе продавач-консултанта, и се опита да ме убеди, че няма никаква разлика между навигационна система Prestigio GEOVISION 450 и GEOVISION 150, ОСВЕН ЕКРАНА. Да, ама НЕ! Разликите са както във вградената памет на устройствата, така и в големината на поддържаните карти, в батерията, разнерите, теглото и т.н. и т.н..... Но това вече си е до некомпетентност начовека, който СЕ ИМА ЗА ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ! Като документ мога да представя гаранционна карта с печат и прикрепен към нея касов бон. Надявам се да бъдат предприети някакви мерки, за да не бъдат измамени по този начин и други потребители!
elena

Назад към Магазини