Закупих си GPS навигациона система Prestigio GEOVISION 450 от Tехнополис. В сайта им, на ето този линк
http://www.technopolis.bg/product.php?pid=185може да се види каквк включва комплекта, а именно: 4.3” TFT touch-screen екран Гласова навигация и меню на 30 езика вкл. български On line поддръжка (updates, upgrades) Детайлни карти на цяла Европа и BG 8 GB (SD card), Bluetooth Li-ion батерия, стойка зa автомобил Зарядно за автомобил, USB кабел Гаранция: 24 месеца Не получих USB кабел - нямало такъв в пакета, а написаното в сайта не знам къде остава! На въпроса ми картата 8 Gb ли е ми отговориха, че е 2 Gb. Попитах за промяна в цената - би трябвало да има, при положение, че обявената стока и продаваната ми в този момент стока се различаваха от обявеното - уви, цената отново си бе 319 лева. Продавач-консултантката се опита да ме убеди, че не чета правилно цифрите и в сайта им е обявено не 8 gb карта и че не е описано съдържанието на кутийката с GPS приемника, тоест USB кабел няма. Е, моля да проверите какво пише в сайта им, защото не нося очила и съм психически здрава, тоест нямам видения, а ето колко дни вече след като закупих GPS'а информацията им не е коригирана! Навигационната система ми бе необходима спешно, поради което си я закупих, дори без USB кабел и с 2 Gb карта. Да не говоря за некомпетентността на момиченцето, което бе продавач-консултанта, и се опита да ме убеди, че няма никаква разлика между навигационна система Prestigio GEOVISION 450 и GEOVISION 150, ОСВЕН ЕКРАНА. Да, ама НЕ! Разликите са както във вградената памет на устройствата, така и в големината на поддържаните карти, в батерията, разнерите, теглото и т.н. и т.н..... Но това вече си е до некомпетентност начовека, който СЕ ИМА ЗА ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ! Като документ мога да представя гаранционна карта с печат и прикрепен към нея касов бон. Надявам се да бъдат предприети някакви мерки, за да не бъдат измамени по този начин и други потребители!