колежка : Гадни колеги

колежка

На никого и с нищо не можете да помогнете, като споделите за гаднярите във вашата работа. Но поне ще ви олекне. А като видите колко много ги има, може би ще успеете да ги игнорирате и да се радвате на истински хубавите неща.

колежка

Мнениеот vuleva на Сря Апр 29, 2009 10:39 am

Дайте идея как да се справя с една тъпа овца в работата, която все крещи по мене без причина и колкото и да съм търпелива, вече взе да ми писва и ще дойде ден, в който ще й завра главата в ..... :shock: Не съм скандалджийка, :? но това изчадие вече не се търпи . Тая от добра дума и услуги не разбира, така че дайте идея за някоя колкото се може гадничка забележка, дето да я навре там, от където е излязла (където и да е това), защото туй нещо определено не е човек. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vuleva

Re: колежка

Мнениеот Monna на Чет Апр 30, 2009 4:41 pm

не й обръщай внимание - убий простака с презрение :)
Monna

Мнениеот ne_4ovek на Пет Май 08, 2009 4:07 pm

Monna написа:не й обръщай внимание - убий простака с презрение :)

и това е вариант, но ако искаш да я завреш където и да било, просто като ти каже нещо и я захапи. Все пак ти си с нея всеки ден, ние няма как да ти дадем съвет,ако ни дадеш конкретно нещо ще я оправим :D :twisted:
ne_4ovek

Мнениеот miro на Пон Юни 08, 2009 11:23 am

мога да та посъветвам да и сложиш английска сол в кафето ще стане яко, направо ще осере процепа :D :D :D :D :D :D :D :D
miro

Мнениеот purlika на Пон Юли 27, 2009 10:56 am

Искам да ви попитам имате ли колега/колежка/ на работното място,които ви дразнят с нещо и как се спрявате с тези индивиди,з-то моят проблем е,че една такава "хитруша" постоянно ми прехвърля нейната работа и по цял ден блее-просто не е честно.Споделете вашите взаимоотношения в работата си и начина ви на "разпускане" след раб. ден.Благодаря предварително :)))
purlika

Назад към Гадни колеги